GENÇLİK AŞISI

gençlik aşısı1

HER YÜZDE GENÇLİK AŞISI H-100 AŞISI;

Cilt gençleştirme kokteyli olarak kullandığımız mezoterapik ürünlerin yenilerinden.
İçeriğindeki mannitol H-100 aşısını diğer cilt gençleştirme kokteyllerinden farklı kılıyor.
Nemini yitirmiş ve buna bağlı olarak ta gevşemiş, sarkmış ve kırışmış ciltlerde etkili tedavi seçeneği H-100 aşısı .
En çok da yüz, boyun , gıdı , dekolte ve el üzerinde ciltte elastikiyet azalması , gevşeme ve kırışıklıklar zamana karşı olan yarışımızda bizi ele veriyor.

H-100 aşısının içeriğinde neler var ?
H-100 aşısı içeriğinde bulunan hyaluronik asit ; su tutucu özelliği sayesinde derideki nemi ve elastikiyeti arttırır. Mannitol de güçlü bir anti-oksidan ve ödem çözücü olmasının yanı sıra hyaluronik asidin ciltteki etkisinin süresini uzatır.
H-100 aşısının farklılığı ve etkinliği içindeki Mannitoldür.
Ayrica H -100 aşısı içindeki prokollajen peptid, heksapeptid, pentapeptid gibi peptidler; ciltteki kırışıklıkların açılmasına ve sıkılaşmasına destek verirler.
Dmae; deri altındaki kas tonüsüne destek vererek cildin sarkmasını önler.
H-100 aşısı içindeki organik silika, kollajen ve elastik fibrillerin çoğalmasını sağlayarak , bağ dokusunu desteklemesi ile de deri tonüsünü güçlendirir .
Anti -oksidan etkili B1 ve B6 vitaminleri ve derideki hücre yenilenmesini arttıran 7 çeşit amino asit de H-100 aşısının etkisini daha da güçlendirir .

Uygulama nasıl ?
H-100 cilt gençleştirme kokteyli cilt altına ufak ufak papül minik kabarıklıklar şeklinde enjekte edilir . Bu nedenle sadece hekimler tarafından uygulanır.
Kaç kez yaptırmak gerekiyor ?
Cildin durumuna göre uygulama süresi değişir .Yıpranmış ciltlerde 7-14 günlük aralarla 3-5 seans , orta yaşlı ciltlerde 14-21 günlük aralarla 2-3 seans , daha genç ciltlerde 14-21 günlük arayla 2 seans önerilmektedir .

Etkisi ne kadar sürüyor ?
Etkisi yaklaşık bir yıl , bir kür uygulamadan sonra cildin durumuna göre 3 ya da 6 ay sonra ilave doz etkiyi daha güçlü kılıyor.Yıllık kürler şeklinde uygulandığında cilde verdiğimiz ürün desteği ile daha genç kalmak elimizde .

Ayrıca doublo ya da Radyofrekans uygulamaları sonrasında uygulanan H-100 aşısı ile mükemmel sonuçlar elde ediyoruz.

  • Talya tıp merkezinde , mezoterapi uygulamaları Dr.Mehtap Üçkardeş Abay tarafından yapılmaktadır .
    Ayrıca doktorumuz H-100 aşısı uygulamalarına , Somon Dna uygulamaları eklediğinde çok daha etkili sonuçlar elde ettiğini söylüyor .
    Doğru ürün , güçlendirici kombinasyonlar ve etkili uygulama ile cildimizi genç tutmak ve yıpranmalara karşı korumak elimizde .
  • Genç kalmak,
  • Fit yaşlanmak ,
  • Zamana karşı koymak
    İçin bizden randevu almanız yeterli .