Sağlıklıyım Ozon Tedavisine İhtiyacım Var mı?

Sağlıklıyım Ozon tedavisine ihtiyacım var mı?

Çok toksik bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hepimiz biliyoruz. Etrafımızdaki aile büyüklerimize bakalım. Bir çoğunun Kalp, Hipertansiyon, Şeker hastalığı, Romatizmal hastalıkları, Tiroid ile ilgili ve daha bir çok sayabileceğimiz bir çok kronik hastalıkları olduğu gerçeğini biliyoruz..

Kaldı ki bizler de sağlığımız için çok bir şey yapmıyoruz. Her yıl aldığımız yeni yaşımız ve buna bağlı olarak her yıl kaybettiğimiz hücre sayımız , sahip olduğumuz genetik eğilimlerimiz,son yıllarda vitamin değeri düşük olmasının yanı sıra zirai ilaç yükü olan sebze ve meyve tüketimine maruz kalmamız, et ve tavuk ile maruz kaldığımız antibiyotik ve hormon yükü, balıktan aldığımız ağır metaller , zamanla yarıştığımız bu yüzyılda katkılı paket gıda tüketiminin çok artması ve buna bağlı vücudumuza verdiğimiz hasarlar , soluduğumuz hava, içtiğimiz sulardan aldıklarımız, bir de üstüne sigara ve/veya alkol tüketimimizin de eklenmesi ,hareketsiz yaşam, iş hayatının getirdiği streslere karşı bağışılık sistemimizin de yük altında olduğu gerçeği neticesinde ne kadar daha sağlıklı kalabiliriz? Bu kadar maruziyet sonucunda vücudumuzda biriken toksin yükü....

Tam da bu sebeple bizler ne yapmalıyız sorusunun karşılığını bu yazıda bulucaksınız. Yapılan araştırmalar vücudumuza her yıl ortalama 2 kg kadar zirai ilaç ve hormon ,alkol,egsoz ve sigara dumanı gibi toksik maddeler aldığımızı göstermekte.. .Tabii ki vücudumuzun da bir detox kapasitesi var. Ama ne yazık ki hepimizde aynı değil. Vücuttan bir kısmı atılabilse de atılamayan toksinler vücutta hücrelerde, organlarda ve bağ dokusunda bir yük oluşturmakta .Bu durum erken yaşlanmanın, kronik yorgunlukların ve bir çok Oto-immun hastalıkların en önemli nedenlerinden biridir.

Toksinlerden arınmak, zinde ve sağlıklı kalabilmek en kolay ve en etkili tedavi Ozon tedavisidir. Aldığımız takviye vitamin ve antioksidan desteklerden çok daha yüksek oranda fayda sağlar. Ozon tedavisinde kendimizden alınan az miktardaki kanın Ozonlanarak tekrara bize verilmesi esasına dayanır. Kanımızla temas eden Ozon , Ozonoide dönüşür.İlk olarak kan hücreleri ile karşılaşır. Eritrositler ile hücrelere taşınan oksijen artar, Lökositler ile bağışıklık sistemimiz harekete geçer , Trombositler ise kanın akışkanlığını artar. Ozonterapi ile anti oksidan sistem maksimum kapasitesine ulaşıyor. daha fazla enerji üretmeye başlıyor.Böylece Ozon tedavi ile hücrelerimiz detox oluyor. Ozonun bütün vücuda yayılan detox etkisi vücudumuzda doping etki yaparak kronik yorgunluklardan kurtulmamıza , enerji kazanmamıza, uyku düzenimize çok olumlu etkiler yapar.

Ozon tedavisi , bütün hücrelerde bir yenilenmeye ve metabolik artışa yol açar . Bu durum özellikle cildimizde anti-aging etki yapar. Ozon terapi, bağışıklık sistemini güçlendirir. Ozon terapi, hormonal metabolizmamızı düzene koyar , uyku kalitemiz artar, hafızamız güçlenir. Özellikle detox organımız olan Karaciğer üzerinde Ozon tedavisinin metabolik anlamda çok olumlu etkileri var