Blog Sayfa 2

Ozon Tedavisi Hangi Hastalıklarda yapılıyor?

Ozon Tedavisi ; tek bir uygulama olmayıp kişinin hastalığına göre dozlarına ve tedavi sıklığına karar verilerek oluşturulan tedavi protokollerine göre uygulanan ve kişinin hastalığına ilişkin aldığı tedavi ve ilaçlarına eklenen bir Terapidir..

Özellikle damarsal sebeple bacaklarda hissedilen soğukluk , kısa süreli yürüyüş mesafesinde hissedilen ağrı gibi arteryel dolaşım bozukluklarında Ozon tedavisi ile çok iyi sonuçlar alınmaktadır. Yaşa bağlı oluşan dolaşım bozuklukları da özellikle dejeneratif değişikliklerle gözü de etkiler. Birden çok sebebe bağlı olan en çok ta Yaşa Bağlı olarak görülen Sarı Nokta Hastalığında Ozon tedavisi ile hücre düzeyinde oksijenasyon ve beslenme sağlanabilmesi sebebiyle takip altındaki hastalaramıza Ozon Terapilerileri de uygulamaktayız.Ozon Tedavisi Bağışıklık Sistemimizi aktive ettiği için Kanser Hastalarında da aldıkları tedavilere ilaveten destek amaçlı kullanılmaktadır. Şeker hastalarına da Pankreas hücrelerini yenilemesi ve doğal olarak İnsülin salınımını arttırması sebebi ile ozon tedavisi yapılmaktadır.

Sağlıklıyım Ozon Tedavisine İhtiyacım Var mı?

Sağlıklıyım Ozon tedavisine ihtiyacım var mı?

Çok toksik bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hepimiz biliyoruz. Etrafımızdaki aile büyüklerimize bakalım. Bir çoğunun Kalp, Hipertansiyon, Şeker hastalığı, Romatizmal hastalıkları, Tiroid ile ilgili ve daha bir çok sayabileceğimiz bir çok kronik hastalıkları olduğu gerçeğini biliyoruz..

Schüssler tuzları

12 Schüssler tuzu vücudumuz için gerekli olan mineral maddeleri rahatlıkla alabileceğimiz kullanımı kolay preparatlardır. Schüssler tuzları yaşamın her döneminde gerekli olan, yaşam kalitesinin yükselmesini sağlayan, sağlığımızı olumlu yönde etkileyen mineral maddelerdir.

Modern Tıbbın Tamamlayıcı Tıp ile bütünleşmesi

GÜNÜMÜZDE MODERN TIBBIN TAMAMLAYICI TIP İLE BÜTÜNLEŞMESİNİN ÖNEMİ VE ESTETİK TIBBA İLGİNİN ARTMASI BİZ HEKİMLERİN BU GELİŞMELERE KARŞI DEĞİŞEN KLİNİK YAKLAŞIMLARI…

Tıp alanındaki teknolojik gelişmeler, tanı yöntemlerinin ve yapılan cerrahilerin gelişen cihaz teknolojisi ile desteklenmesine olanak sağlamıştır. Özellikle cihaz teknolojilerindeki gelişmelerden en çok fayda gören branşlardan biri olan Göz Branşındaki teknolojik gelişmeler Göz hastalıkları tanı, tedavi ve cerrahilerinde bir çığır açmıştır. Biz göz hekimleri için Göz Tanı, tedavi ve cerrahilerinde Teknolojik yeniliklerin Medikal ve Cerrahi başarıya desteği yadsınamaz bir gerçek.

Ancak Modern tıbbın hızla gelişmesi ve her branşın kendi içinde bile branşlaşması, spesifikleşmesi önceleri iyi gibi gözükse de bu durumun son zamanlarda biz hekimlerin hastalarımıza Bütünsel Bakış açısından yaklaşmayı unutturduğu gerçeğini ortaya koymuş ve artık bir çok platformda konuşulur hale gelmiştir.

Ben bir göz hekimi olarak teknolojik tüm yeniliklerden faydalanmama rağmen Modern Tıbbı, Fonksiyonel tıp, Tamamlayıcı Tıp ve Genetik Tıbbı bütünleştirdiğimde ve hastama Bütüncül bir bakış açısı ile yaklaştığımda hastalıkları erken tanıma, önleme açısından elimizin ne kadar da güçlendiğini görüyorum.

ReLEX- SMILE LAZER teknolojisi

156559775c-bd14-4b22-bb9c-d380d476d6aestep220180308_162439-1-1

GÖZ LAZER TEDAVİLERİNDE EN SON TEKNOLOJİ, 3. Nesil ReLEx SMILE LAZER teknolojisidir

En son Teknoloji olan ReLEX SMİLE yönteminde, Excimer Lazer teknolojisi kullanılmaktadır. ReLEX-SMİLE teknolojisi sadece femtosecond lazer teknolojisi ile yapılmaktadır.

Diyabet (şeker hastalığı) görme bozukluğuna neden olabilir.

retina

Diyabet (şeker hastalığı) görme bozukluğuna neden olabilir.
Diyabette görme sorunları gelip geçici görme bozukluklarından, çift görmeye, kalıcı görme kaybına kadar uzanabiliyor.
Geçici görme bozuklukları kan şekerindeki dalgalanmalara bağlıdır. Gözün kırıcılığındaki bu değişiklikleri kişi gözlük numarasındaki değişiklikler olarak düşünür.